5 minut, Czas przygotowania, Rodzaj, słodkie

Wafle z nutellą i masłem orzechowym

20 maja 2010

SKŁADNIKI:

  • paczka wafli tortowych
  • słoiczek nutelli
  • słoiczek masła orzechowego

 

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

 

  1. Otwieramy paczkę wafli
  2. Smarujemy pierwszego wafla nutellą
  3. Przekładamy drugim waflem i dociskamy
  4. Smarujemy masłem orzechowym z odrobiną nutelli (masło orzechowe nie skleja wafli zbyt dobrze stąd konieczność dodania nutelli)
  5. Powtarzamy czynności do czasu wykorzystania wszystkich wafli z paczki.

 

Wafle z nutellą i masłem orzechowym

Wafle z nutellą i masłem orzechowym

  1. Uwielbiam nutellę. Mogłabym ją jeść ze wszystkim. Wafelki – jak najbardziej.
    cmok cmok

    Mika 20 maja 2010

Sorry, the comment form is closed at this time.